Søfteland Turn & Idrettslag Generelt Knallåpning av A-laget – vant 7-3 mot Bjarg 3

Knallåpning av A-laget – vant 7-3 mot Bjarg 3

Sebastian Glaser i duell – Julian Sælen og Jamie Eide i bakgrunnen.

Akkompagnert av tradisjonell «vårduft» fra diverse åkre og kanonsol bød gutta opptil festspill allerede fra første kamp denne sesongen. Motstander for dagen var Bjarg 3. Begge lag starta friskt, men Søfteland friskest. Allerede etter 18 sekund av sesongen smalt ballen i tverrligger og over Bjarg målet. De neste minuttene hadde Bjarg to kjempesjanser, men keeper Fredrik Halhjem Sælen redda mesterlig. Så var det jevnt slutt på jevnt spill. Isak Sælen vinner ballen på 16 meter og dunker den i mål etter 8 minutter. Før applausen hadde stilnet gikk Søfteland rett i angrep og Jonathan Heggeland Lien la på til 2-0. Så gikk kampen inn i en periode med litt mer halvsjanser til begge lag. Bjarg hadde en kjempesjanse med en lobb over keeper som heldigvis spratt over tverrligger og Søfteland hadde en ball i nettet som ble arrestert for offside. Spillende trener (eller coach med stor C) Daniel Vevatne lot høre fra seg slik at noen mener at til og med de på Joker fikk det med seg. I alle fall ble det tre nye Søfteland mål i de ti siste minuttene av første omgang først ved Sebastian Johnsen Grindeland, så to mål av Tommy Wold Gjelsvik. Det blir ikke så mye å rette på i pausen når man leder 5-0.

Andre omgang var tre minutter gammel da Robert Storlid Jellestad la på til 6-0. Like etter skjøt Marius Linde i stolpen. Så etter 57 minutter reduserer Bjarg til 6-1. Nå begynner man også å ane at kreftene på begge lag begynner å avta. Det blir noen sene taklinger og gule kort og ikke minst straffer. Først Stil Søfteland som settes sikkert i mål av nevnte Jellestad, så like etter til Bjarg som også setter sin til stillingen 7-2.

Keeper i andre omgang Bjørn-Ola Lang har en flott redning på et frispark like før sluttsignalet. På den påfølgende corneren skårer likevel Bjarg og sluttresultatet blir 7-3. Publikum kunne vandre hjem i «vårduften» og ringe rundt neste hjemmekamp på Stilvoll, som er lørdag 13 mai kl 1300 mot Stemmemyren. Før det har Søfteland to borte kamper mot henholdsvis Ny-Krohnborg 2 og Os 3.

De som ønsker liveoppdatering fra kampene til herrene kan laste ned MinFotball appen og legge til «Søfteland Menn 1» som favoritt.

Antall elvaballer-0

Søftelands spillende trener Daniel Vevatne med ballen
Kaptein Julian Sælen i duell
Isak Sælen i fint driv
Fokus, Fokus, Fokus

Relaterte innlegg

Årsmøte 2024Årsmøte 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Søfteland turn & Idrettslag.Årsmøtet avholdes Søndag 17.Mars kl.1900, i klubbhuset på Stilvoll. 1. Åpning2. Konstituering3. Div. godkjenninger4. Valg av dirigent og referent.5. Velge to