Søfteland Turn & Idrettslag Generelt Generalprøve for A-Laget

Generalprøve for A-Laget

Flott generalprøve for A-lagetSøndag spilte Søfteland siste treningskamp mot Løv-Ham før serien smeller i gang nå på lørdag.Det var fullt av energi i laget fra første minutt, og gutta jobbet seg til en 2-0 ledelse til pause etter mål av Jonathan Heggeland Lien og Tommy Wold.I andre omgang økte ledelsen til 4-0 etter mål av Hans-Marius Glenne og Julian Sælen. Mot slutten reduserte Løv-Ham til 4-2 med to kjappe mål, men gutta beholdt roen og hadde nok kalorier i skoene til å avslutte uten at seieren var truet.Nok en gang var det bra oppmøte av publikum! Vi satser på at enda flere tar turen på lørdag 22 april kl 1300. Da blir det sesongåpning i serien. Velkommen.

Relaterte innlegg

A-lag 2022A-lag 2022

Søndag 6 november arrangerte STIL fotball introdag for A-lag herrer og damer. Totalt 16 møtte. En uformell treningsøkt ble avholdt. Høy puls, svette og smil ble registrert. Det ble avtalt