Søfteland Turn & Idrettslag Generelt Generalprøve for A-Laget

Generalprøve for A-Laget

Flott generalprøve for A-lagetSøndag spilte Søfteland siste treningskamp mot Løv-Ham før serien smeller i gang nå på lørdag.Det var fullt av energi i laget fra første minutt, og gutta jobbet seg til en 2-0 ledelse til pause etter mål av Jonathan Heggeland Lien og Tommy Wold.I andre omgang økte ledelsen til 4-0 etter mål av Hans-Marius Glenne og Julian Sælen. Mot slutten reduserte Løv-Ham til 4-2 med to kjappe mål, men gutta beholdt roen og hadde nok kalorier i skoene til å avslutte uten at seieren var truet.Nok en gang var det bra oppmøte av publikum! Vi satser på at enda flere tar turen på lørdag 22 april kl 1300. Da blir det sesongåpning i serien. Velkommen.

Relaterte innlegg

Årsmøte 2024Årsmøte 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Søfteland turn & Idrettslag.Årsmøtet avholdes Søndag 17.Mars kl.1900, i klubbhuset på Stilvoll. 1. Åpning2. Konstituering3. Div. godkjenninger4. Valg av dirigent og referent.5. Velge to