Søfteland Turn & Idrettslag Generelt Endelig A-kamp på Stilvoll igjen.

Endelig A-kamp på Stilvoll igjen.


Torsdag 30 mars var det endelig klart for første treningskamp for A-laget. Kampen var mot Os3. Laget består av spillere fra 17 år og oppover, hvorav de yngste debuterte på seniornivå, noen få kommer fra seniornivå i andre klubber og andre igjen har spilt på seniornivå…. men for mange år siden. Herlig blanding, herlig gjeng. Daniel Vevatne tok på seg å være spillende trener i kampen og fikk testet stemmebåndene både fra midtstopper posisjon og fra sidelinjen. Publikum stilte opp i regnværet og fikk full valuta for den gratis inngangsbilletten. Det var ingen tvil om at motivasjonen blant spillerne var på topp. De løp og ropte som om det var cupfinale og kunne ta med seg en fortjent 2-0 ledelse til pause. Mens publikum gikk i kiosken la gutta plan for andre omgang. Andre omgang ble mer jevn. Først reduserte Os til 2-1, før Søfteland la på til 3-1. Så begynte det å røyne på kreftene og Os reduserte til 3-2 før de utlignet til 3-3. Målene var noe heldig, men mål er mål. Dette var i en periode med kramper og en knekt finger hos Søftelandsherrene. Til tross for at «batteri» og innbytterbenk begynte å signalisere «low level» gikk Søfteland opp til 4-3 like før slutt og seieren føltes sikker, men tyngdekraften virket feil vei og Os kom tilbake og fastsatte sluttresultatet til 4-4 med sekunder igjen på dommerens ur.

Alt i alt ble det en fin kamp, med mange mål og spenning helt inn. Vi setter stor pris på at publikum fant veien tilbake til Stilvoll etter noen år uten seniorfotball i bygden. Kanon innsats av spillerne som gav alt. Takker også Os3 for kampen for denne gang.
Vi håper å kunne servere mange gode øyeblikk i sesongen som kommer. Våre hjemmekamper i serien spilles lørdager kl 1300. Så da er det bare å notere i kalenderen og lade Vipps-kontoen til kaffe og vafler med mer.To be continued…

Relaterte innlegg

Årsmøte 2024Årsmøte 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Søfteland turn & Idrettslag.Årsmøtet avholdes Søndag 17.Mars kl.1900, i klubbhuset på Stilvoll. 1. Åpning2. Konstituering3. Div. godkjenninger4. Valg av dirigent og referent.5. Velge to