Søfteland Turn & Idrettslag Generelt Trenere trer tilbake

Trenere trer tilbake

Trenerne Thore Roksvåg og Jone Lunde gir seg som trenere i Søfteland etter «lang og tro tjeneste». Fram til sommeren 2022 var de trenere for Gutter 2009/2010 (ungdomsfotball). Laget ble lagt ned etter en fin avsluttende Lerum-cup i Sogndal i juni. Dette fordi de fleste 2009 guttene begynte på ungdomsskolen på Os og ville prøve seg i Os fotball.

Thore har vært trener for diverse barne og ungdomslag i STIL lag de siste 14 årene, i tillegg til en tidligere karriære som keeper på A-laget (den gongen da va grus på Stilvoll).

Jone har fulgt Gutter 2009 laget i 7 år siden de begynte på Stilvoll som 6 åringer.

STIL fotball takker Thore og Jone for deres innsats for våre barn. I all salgs vær, med barna i all slags humør og kjøring i all slags trafikk for å nå dagens trening har mye av deres fritid blitt brukt på å gi våre barns hverdag viktig sosialt og treningsinnhold. Det kjentes kanskje ikke alltid som en takknemmelig jobb, men STIL fotball er veldig takknemmlige!!!

Jone Lunde (t.v) og Thore Roksvåg (t.h) gir seg som trenere etter mange års innsats for klubben vår

Relaterte innlegg