Søfteland Turn & Idrettslag Generelt Solfylt Serieturnering

Solfylt Serieturnering

Søndag 28 august arrangerte STIL fotball serieturnering for 6 og 7 åringer for inviterte lag i Bjørnafjorden og Tysnes. Været var på vår side og det ble en fin dag for barn og voksne. Kiosken ble godt besøkt og vår utstyrsleverandør Macron fikk ha et miniutsalg.

Takk til alle som bidro med gjennomføringen og ikke minst alle spillerne som gjorde dette til en kjekk dag.

Relaterte innlegg

Velkommen til serieturnering på Søfteland (stilvoll) 1. oktober. Første kamp starter klokken 10:00 og siste kamp avsluttes klokken 16:48.Velkommen til serieturnering på Søfteland (stilvoll) 1. oktober. Første kamp starter klokken 10:00 og siste kamp avsluttes klokken 16:48.

Parkering blir ved heiltremøblar (Gåssandvegen 1, 5212 Søfteland) og sælen møbler (Ytre sælen 1, 5212 Søfteland), følg anvisninger fra parkeringsvakter på stedet. Det blir åpen kiosk med mat og drikke, for